Përkujtohen martirët e Lagjes III

Kryetari i Komunës së Skenderajt, z.Bekim Jashari, nënkryetari z.Nuredin Lushtaku dhe drejtorët e Ekzekutivit komunal, kanë bërë sot homazhe te lapidari në nderim të 16 martirëve të Lagjes III të qytetit të Skenderajt, në 20-vjetorin e vrasjes së tyre nga policia dhe ushtria serbe, gjatë luftës së Kosovës.

Kryetari Jashari i ka inkurajuar familjarët e martirëve, të jenë të fortë dhe krenarë, në të njëjtën kohë, me sakrificën e tyre që solli lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

SHPËRNDAJE